Europeiska turneringar i hasardspel

I år så spelas European Poker Tour finalen i Monaco och turneringen är från 26:a April till 6:e Maj. Det här betyder då att det kommer bli en jättestor pokerfestival i Monaco där alla proffsspelare kommer att dela och alla pokerfans kommer att komma och kolla på sina idoler. I början på eventet så är det mer som en uppvärming för spelarna där man kan spela Sit N Go's. Sedan eskalrerar turneringen väldigt fort och det blir mer intensivt och mer spännande.

Bli proffs

Om du drömmer om att bli ett pokerproffs så är det aldrig försent att börja lära dig spelet och börja spela. Detta är ett spel där man inte behöver ha ett stort startkapital för att få en bra början. Det finns bra sajter för dig som är nybörjare i poker och antingen välja att spela med gratis pengar eller tävla mot riktiga pokerspelare med riktiga pengar. Om du vill lära dig mer avancerade grejer i Texas Hold'em så finns det oerhört många verktyg som du kan ta hjälp med. Det finns både böcker och videor hur du kan lära dig mer om spelet, taktik, läsa av dina mostståndare och mycket mer.

Reglerna i Texas Hold'em är väldigt simpla och spelet är oerhört underhållande. Grundreglerna är ett måste att kunna och det kan till exempel vara bra att veta när man ska satsa och vad man har för alternativ. Det är också bra att kunna vilka händer det är som är bra att ha och vilka händer det är som är dåligt att ha. Det finns ett simpelt system i Texas Hold'em som man kan följa. Skulle man till exempel få en hand som inte matchar färgen eller inte ett par så är det en bra idé att lägga sig. Skulle man däremot få en hand där kortets värde är högt och är i samma färg som till exempel hjärter ess och hjärter kung. Då kan det vara bra att gå med och satsa då det är en stor chans att dina motståndare har lägre chans att slå din hand.

Läs av dina motståndare

Vill man lära sig mer avancerade grejer inom Texas Hold'em så kan man lära sig hur man kan läsa av sina motståndare. Man kan läsa motståndaren genom att kolla på deras kroppsrörelser och på deras satsningar. Givetvis så kan en del motståndare vara bra på att lura sina motståndare också. Är man en bra pokerspelare så skall man kunna läsa av hela spelet Så att man kan förutse vilken hand du kommer att sluta med och vilken hand dina motståndare skulle kunna sig att tänkas ha. Är man duktig på läsa sina motståndare och läsa av spelet så har man en stor chans att komma långt i turneringarna och därmed vinna en stor summa pengar.

För att dela i pokerturneringarna så finns det särskilda åldergränser. De flesta pokerturneringar har åldergräns på 18 år. Eftersom det är pengar man spelar med så krävs det att man är minst myndig för att man ska kunna delta. Däremot så är alla människor välkomna oavsett vilket land man kommer ifrån, hudfärg man har eller religion man tror på. Alla människor är välkomna att delta i turneringen European Poker Tour och detta är något som uppskattas av folket. Turneringen är till för alla pokerintresserade och man kan se det som en stor sammankomst för alla pokerspelare från olika länder i världen och turneringen är oerhört underhållande.